Excellent

Werken bij website

Ontdek de kracht van een werken bij website en neem kandidaten vanaf het eerste contact moment mee in de wereld en cultuur van jullie bedrijf. 🚀

Neem contact met mij op

Bart Rosens

Vanaf €2500
/
Vraag offerte aan

En skyrocket jouw positie als werkgever

Gemakkelijk Vacature CMS systeem

Maatwerk

Kwaliteit garantie

Flexibel in te delen

Goed om te weten

Op zoek naar een sprankelende werken-bij website die jouw bedrijf op de kaart zet? Dat is precies waar wij in uitblinken! Onze werken-bij websites bieden potentiële nieuwe medewerkers een kristalhelder beeld van jouw bedrijfscultuur en wat jouw organisatie te bieden heeft. Geen saaie pagina's meer, maar een dynamische online ervaring die kandidaten direct overtuigt waarom ze voor jouw organisatie moeten kiezen. Verbeter in een keer je werving en selectie proces. Je krijgt automatisch toegang tot onze ATS als wij jou Werken bij site mogen maken.

Waarom een werken bij website?

Een werken-bij site is een website of pagina waarop het werven van potentiële sollicitanten centraal staat. Zo’n site is helemaal gericht op de instroom van nieuw talent. Met maar één doel voor ogen: sollicitaties. Met een werken-bij site heb je alle ruimte en volop mogelijkheden om potentiële kandidaten te overtuigen van jouw charme.

De voordelen:

  • Meer focus op Employer branding
  • Beter overzicht
  • Een hogere conversie
  • Meer kwalitatieve sollicitanten
  • Een betere vindbaarheid
  • Meer meer meer meer meer sollicitanten.

Heb ik het nodig?

Overweeg je nog of een aparte werken-bij website of gewoon een pagina op je huidige site voldoende is? Hier zijn vier redenen waarom we je aanraden om een werken-bij website te overwegen:

  • Drukke vacaturelijst: Als je een heleboel vacatures hebt openstaan, is het tijd om te shinen met een aparte website.
  • Diverse branches: Of je nu in verschillende branches vacatures hebt, het is handig om alles op één plek te hebben voor sollicitanten.
  • Synchronisatie met CRM en ATS: Met een speciale werken-bij website kun je gemakkelijk verbinding maken met je CRM en ATS - zo wordt alles een stuk efficiënter.
  • Laat jezelf zien: Als je huidige website je beperkt om je volledige employer brand te laten zien, is het hoog tijd voor een upgrade naar een werken-bij website die jouw bedrijf laat stralen! 🚀

Bonus 💯

Wanneer je bij Explorgo een werken bij website laat maken krijg je automatisch toegang tot ons krachtige ATS systeem die gekoppeld is aan meer dan 15 Jobportals. Zo stroomlijn jij je werving en selectie proces nog beter.

Daarnaast maken we bij iedere werken bij website een wervingsvideo. Zo kunnen nieuwe kandidaten niet meer om jullie bedrijfscultuur heen.

Waarom samenwerken met Explorgo?

We zijn de #1 arbeidsmarktoplossing voor MKB bedrijven.  

Alle expertises onder één dak

Resultaat garantie

Twijfel je nog?
Bel ons!

Ben je nog niet helemaal klaar om een offerte aan te vagen? Bel ons dan vrijblijvend. Hierin bespreken we je behoeftes en leer je ons wat beter kennen.

Ontdek ook onze andere diensten

Wervingsvideo

Laat je bedrijf stralen met onze wervingsvideo's! Vertel jouw verhaal in een oogwenk en trek toptalent aan. 🌟🎬

Arbeidsmarkt Marketeer

Direct top marketingexpertise zonder gedoe! Huur per uur, fix uw employer branding en werving met gemak. Geen contracten, start vandaag en trek top talent aan! 🚀

Workshop aanvragen
Offerte