Kosten werving en Selectie

Het werven van personeel in Nederland is uitdagend door de competitieve arbeidsmarkt. Onze calculator geeft een indicatie van de wervingskosten per werknemer, gebaseerd op Nederlandse gemiddelden.

Vertel me meer
Werving en Selectie Calculator

Werving en Selectie Calculator

Resultaten

Totale Kostenrange: €0 - €0

Meer weten over de Explorgo totaaloplossing?

Plan een demo in van het traject via onderstaande knop.

Demo inplannen

Slim Besparen op Wervingskosten

Introductie tot Werving en Selectie

In de zoektocht naar nieuw talent staat elke ondernemer voor een uitdaging: hoe vind je de juiste mensen zonder een fortuin uit te geven? Werving en selectie is jouw pad naar het bouwen van een sterk team, maar het traditionele proces kan verrassend duur zijn. In plaats van continu geld uit te geven, zoals bij uitzendkrachten, vraagt werving en selectie om een eenmalige investering. Maar wat als we je vertellen dat er een efficiëntere manier is?

De Kosten: Een Oogopener

Stel, je zoekt een nieuwe collega met een jaarloon van €22.000. Traditionele wervingsmethoden kunnen je gemakkelijk 25% van dit bedrag als extra kosten opleggen. Dat komt neer op €5.500 extra kosten. Voor veel bedrijven is dit een flinke uitgave. Maar moet dat echt zo zijn?

Maak kennis met Explorgo

Explorgo zet de wervingswereld op zijn kop. In plaats van te leunen op de oude, kostbare methodes, bieden wij een all-in-one oplossing. Voor een vast maandelijks tarief krijg je toegang tot onze gebruiksvriendelijke software, krachtige wervingscampagnes, en doeltreffende arbeidsmarktcommunicatie. En dat alles voor een fractie van de kosten van traditionele fees. Zie kosten calculator.

Waarom Explorgo jouw bedrijf vooruit helpt

Betaalbaar:
Verminder je uitgaven met ons voordelige maandabonnement.

Eenvoudig:
Onze tools zijn ontworpen voor gebruiksgemak, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Doelgericht:
Bereik precies die kandidaten die je nodig hebt met onze gespecialiseerde campagnes.

Professioneel, maar toch persoonlijk.

We begrijpen dat elke ondernemer uniek is, net als hun wervingsbehoeften. Explorgo is hier om je te ondersteunen met een service die zowel professioneel als persoonlijk is. We bieden waarde door niet alleen de kosten te verlagen, maar ook door het wervingsproces te vereenvoudigen en effectiever te maken.

De volgende stap

Ben je klaar om je wervingsproces te transformeren en tegelijkertijd kosten te besparen?  Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie van hoe Explorgo jullie wervingsproces kan transformeren.

Vul ons online formulier in of bel ons direct.

Bart Rosens

Customer success

vrijblijvende demo en kennismaking